Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси

  Кои са най-предпочитаните модели оръжия на марката Benelli?

  Кои са най-предпочитаните модели оръжия на марката Benelli?

  Ако обичате лова и се радвате на почивките в природата, то вероятно сте чували за марката Benelli. През последните няколко години италианската марка се наложи като водеща сред опитните ловци. Със своите разновидности от различни оръжия, днес Benelli е една от най-предпочитаните марки в световен мащаб. 

  В тази статия ще ви разкажем повече за историята на тези ловни автомати и ще разгледаме някои от най-предпочитаните оръжия на марката. А за тези, които нямат търпение да се отправят на следващия си лов, ще дадем съвети къде можете да намерите най-новите модели пушки.

   

  Кратка история на марката Benelli

  Benelli, основана през 1967 г. от братята Бенели, е италиански производител на огнестрелни оръжия. Първоначално Benelli се занимава с производство на мотоциклети и резервни части, но навлизането им в индустрията за огнестрелни оръжия се оказва трансформиращо. 

  През 1968 г. се построява заводът в град Урбино и започва производството на първите оръжия. Голямата революция, която извежда италианската марка на световно ниво, настъпва, когато Бруно Чиволани изобретява системата с инерционна автоматика Benelli. В края на годината марката достига производство от 2 000 пушки: 1 000 пушки 12-ти калибър с пълнители по 4 броя и 1 000 пушки 12-ти калибър с пълнители по 5 броя.

   

  Какви продукти предлага марката Benelli

  През годините Benelli започва да предлага редица продукти, включително полуавтоматични пушки, гладкоцевни пушки с помпа и редица пистолети. Стремежът на марката към иновации и съвършенство я подтиква да разработва нови оръжия и да затвърждава водещото си име в производството на огнестрелни оръжия.

   

  Кои са най-предпочитаните оръжия на марката Benelli

  Трудно е да изберем един фаворит, когато разглеждаме оръжията на Benelli. Ето защо събрахме най-добрите оръжия на марката, за да направите своя избор.

   

  Benelli Lupo

  Benelli Lupo е първата пушка с болтово действие на италианската марка. Тя е известна със своята иновативност и точност. Пушката се предлага в различни популярни калибри, което я прави подходяща за различни ловни предложения. Benelli Lupo се отличава с ергономичен синтетичен приклад, регулируем спусък и възможности за персонализиране за индивидуално напасване. Пушката осигурява Sub-MOA точност, което означава, че може да произведе 3 изстрела в рамките на 1 MOA (приблизително 1 инч на 100 метра).

   

  Benelli M2

  Полуавтоматичната пушка Benelli M2 е известна със своята издръжливост дори в най-неблагоприятните условия. Това е така, защото е снабдена с иновативна система с инерционно задвижване, която използва енергията на отката за циклично движение. M2 се предлага в различни конфигурации и калибри, което я прави подходяща за ловна и състезателна стрелба.

   

  Benelli M4

  Benelli M4 е първата полуавтоматична пушка на Benelli, със специалната патентована система за управление на газовия механизъм на марката. Първоначално тя е проектирана за употреба от военните и правоприлагащите органи, но придобива популярност сред цивилните стрелци. Пушката е снабдена с преден мерник тип лопатка, защитен от странични перки и регулируем диоптър.

   

  Benelli Vinci

  Benelli Vinci е иновативна полуавтоматична пушка, известна с модулния си дизайн и леката си изработка. Тя се отличава с отличителен, елегантен външен вид и е предназначена за ловна и спортна стрелба. Vinci използва системата In-Line Inertia Driven на Benelli за осигуряване на надежден ход на цикъла и минимален откат.

   

  Benelli Montefeltro

  Класически дизайн и надеждност? Това е полуавтоматичната пушка Benelli Montefeltro. Тя е популярен избор както за ловна, така и за спортна стрелба. Пушката е известна със своето леко и динамично усещане, което я прави любима за лов на планински и водоплаващ дивеч. Benelli Montefeltro използва системата на Benelli за инерционно задвижване за надежден цикъл и намален откат и се предлага в различни калибри и конфигурации.

   

  Benelli Raffaello

  Benelli Raffaello е висококачествена полуавтоматична пушка, предназначена за ловна и спортна стрелба. Тя е известна с красивия си италиански дизайн и изключителните си характеристики. Пушката се предлага в различни калибри и конфигурации, които отговарят на различните предпочитания за стрелба. Оборудвана с инерционната система за задвижване на Benelli, тя осигурява надеждна и плавна работа с намален откат. Raffaello е предпочитана от ловците заради множеството си характеристики, което я прави подходяща за различни ловни сценарии.

   

  Къде можем да намерим ловни оръжия на марката Benelli

  Ако вече имате желание да изпробвате и да се убедите сами в качеството на марката Benelli, може да намерите моделите в нашия онлайн магазин – GUNS.BG. Ние предлагаме богат избор от някои от най-известните модели на Benelli. 

  В случай че имате въпроси относно характеристиките, изпълнението или качеството на тези огнестрелни оръжия, не се колебайте да се свържете с нашите компетентни специалисти.

   

   

  Добави коментар