• Оръжие +359 884 236 440 Облекло +359 885 711 677
Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси
  RSS

  Блог мнения от '2022' 'август'

  Необходими ловни стоки. 6 идеи за ловни подаръци
  0 Необходими ловни стоки. 6 идеи за ловни подаръци

  Ловът е занимание за ценители. Това не е просто хоби или вариант за прекарване на свободното време, а начин на мислене, при който трябва да бъдеш на точното място в точното време, за да уцелиш целта. Ако имате близък, приятел или познат, който е запален по това занимание, то това е добра посока на разсъждение, в случай че търсите с какво да го зарадвате за рожден или имен ден. Ще дадем шест уместни идеи за ловни подаръци, които биха били от полза на всеки, практикуващ тази активност.

  Ловна екипировка: аксесоари, шапки и раници. Кои марки да изберем?
  0 Ловна екипировка: аксесоари, шапки и раници. Кои марки да изберем?

  Не е въпрос на мода и суета - подборът на подходяща екипировка за лов е от съществено значение при редовно практикуване на това занимание. И в този ред на мисли, не бива да се подценява значението и на различните ловни аксесоари, въпреки че до известна степен те се възприемат като фактори от второстепенно значение. Но ще видим, че и този въпрос не бива да се подценява.

   

  Лов и оръжие. Видовете оръжия и техните плюсове
  0 Лов и оръжие. Видовете оръжия и техните плюсове

  Ловът е занимание, което изисква разностранна подготовка, но безспорно най-важната част от нея е снабдяването с качествени и надеждни оръжие и боеприпаси. Правилният избор на пушка  за целта, която се преследва при излета, е от ключово значение както за успеха едно или друго излизане в гората, така и за цялостно удовлетворение при упражняване на това хоби.