Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
    Filters
    Preferences
    Търси
    RSS

    Блог мнения от '2022' 'декември'

    Газовите пистолети и тяхното приложение. Какво трябва да знаем за марката Retay?
    3 Газовите пистолети и тяхното приложение. Какво трябва да знаем за марката Retay?

    Има различни средства за самозащита, като използването на газов пистолет е един от най-ефективните. Разбира се, мнозина биха предпочели лютив спрей или електрошок, защото това оръжие им се струва по-безопасно. Всъщност, ако се внимава и се спазват предписанията, няма такова нещо. Газовото оръжие е ефективен метод за отблъскване на потенциални заплахи, като използването му си има редица предимства.

    Марките ловни якета. Защо да се доверим на марката Beretta?
    0 Марките ловни якета. Защо да се доверим на марката Beretta?

    Ловното яке е сред задължителните компоненти на екипировката за преследване на дивеч. Не можем да си позволим да минем без него, особено когато температурите придобият едноцифрено или отрицателно изражение по скалата на Целзий. Ще се лишим от един или друг аксесоар, но обличането на надеждна и удобна връхна дреха е от ключово значение, както за здравето ни, така и за успеваемостта при излет в гората.

    Плюсове на ловните автомати Winchester и Benelli. Кой ловен полуавтомат да изберем?
    0 Плюсове на ловните автомати Winchester и Benelli. Кой ловен полуавтомат да изберем?

    Въпреки че в днешно време на пазара можем да открием десетки марки оръжия, то има такива производители, на които опитните потребители винаги са готови да се доверят. Достатъчно е да се спомене името Winchester, за да знаем, че става дума за едни от най-надеждните пушки за лов. А какво можем да кажем за Benelli? Този италиански бранд се появява в оръжейния бизнес значително по-късно от американската класика, но спокойно можем да кажем, че в последните години се наложи като един от предпочитаните варианти за много хора, за които преследването на дивеч е хоби и страст.