Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси

  Срокове и доставка

  Поръчките биват доставяни на посочен от клиента адрес, или до поискване в офис на куриерската фирма, в срок от 1 до 3 работни дни.

  За да доставим поръчания от вас продукт, използваме услугите на куриерска фирма Speedy. При поръчка на стойност до 200 лева, стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента. При поръчка на стойност над 200 лева, стойността на куриерската услуга се заплаща от GUNS.BG, като поръчката се доставя в срок от 2 работни дни. Ако клиентът предпочете експресна доставка, той трябва изрично да упомене това при поръчка, в полето за Допълнителна Информация. В такъв случай поръчката се доставя в срок от 1 работен ден, а стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента, независимо от стойността на поръчката.

  Сумата на доставката можете да изчислите сами: http://www.speedy.bg/calculate/ 

  Поръчки направени до 16:00 часа се обработват същия ден. Поръчки направени след този час се обработват на следващия ден.

  Поръчки направени събота и неделя, се обработват в понеделник

  При поръчки направени с опция зимане от магазин" срока за изпълнение може да отнеме до 3 седмици, за подробна информация и срокове е най- добре да се свържете с магазина, от който искате да вземете вашата поръчка. Телефони за връзка можете да намерите тук: https://guns.bg/bg/AllShops