Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси
  RSS

  Блог мнения от '2022' 'септември'

  Защо всеки ловец се нуждае от далекомер за лов? Плюсовете на далекомерите
  0 Защо всеки ловец се нуждае от далекомер за лов? Плюсовете на далекомерите

  Висококачествените оптични прибори намират широко приложение в разнообразни човешки дейности. Различни видове далекомери са полезни и дори незаменими в научната дейност (особено в астрономията), във фотографията при заснемането на обекти на голяма дистанция, във военното дело, в спортове като голфа. А естествено, такива оптични пособия влизат в употреба и по време на лов.

  При преследването на дивеч основна роля играе точното локализиране на обектите, които са цел на съответния излет. С далекоме...

  Професионални бинокли. Прилики и разлики между руските бинокли и немските бинокли
  1 Професионални бинокли. Прилики и разлики между руските бинокли и немските бинокли

  Уредите за наблюдаване на по-голяма дистанция и за увеличаване на отдалечени обекти имат приложение в различни сфери на човешката дейност. Най-често сред тези пособия се използва бинокълът, който влиза в употреба при разнообразни активности във външната среда - наблюдение на природата, на диви животни и птици, изследване на релеф от разстояние.

  Защо ножовете за лов са неизменна част от екипировката на ловците? 3 важни факта
  0 Защо ножовете за лов са неизменна част от екипировката на ловците? 3 важни факта

  Бойните хладни оръжия често напомнят ловните, поради което се смятат за адекватно решение при преследване на дивеч. И все пак класическите военни ножове са с малко по-големи размери, като дължината им често е около 15 см или повече. Отново имаме извивка на острието, но обикновено е само откъм режещата страна.