• Оръжие +359 884 236 440 Облекло +359 885 711 677
Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси
  RSS

  Блог мнения от '2023' 'януари'

  Как да поддържаме своето оръжие? 4 идеи
  0 Как да поддържаме своето оръжие? 4 идеи

  Редовната и качествена поддръжка на огнестрелно оръжие е задължителна практика, независимо с каква цел го използваме. А колкото по-често се налага да стреляме с ловната пушка или със спортния пистолет, толкова повече време и внимание трябва да отделим при почистване и привеждане в оптимално добро състояние.

  Спортни полуавтомати Tactical. Какво трябва да знаем за тях?
  0 Спортни полуавтомати Tactical. Какво трябва да знаем за тях?

  Полуавтоматичните оръжия имат широко приложение, като се използват за лов, спорт и по други предназначения. Търсенето на прецизност и бързина е една от основните причини любителите на стрелбата да се насочват към подобни варианти. Когато говорим за спортни полуавтомати Tactical, можем да кажем, че намираме пресечната точка между изгодна цена и задоволително качество. Какво още трябва да знаем за тази марка? Нека да започнем с по-обща информация за този вид оръжия.

  Пробвайте Blaser R8 в калибър 8,5х55 Blaser преди да купите
  1 Пробвайте Blaser R8 в калибър 8,5х55 Blaser преди да купите

  Тествайте  Blaser R8 в калибър 8,5х55 Blaser. Регистрирайте закупеното оръжие или оптика за уделжена гаранция и участвайте в томбола с награди.

  Видове боеприпаси за лов
  0 Видове боеприпаси за лов

  Правилният подбор на боеприпаси за лов е един ключовите фактори за всеки, който упражнява това занимание. Качествената преценка е от голямо значение, както за успеваемостта при преследването на набелязания дивеч, така и за осигуряване във възможно най-голяма степен на сигурността на всички, които се намират в гората в дадения момент.