• Оръжие +359 884 236 440 Облекло +359 885 711 677
Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси
  RSS

  Блог за лов и оръжия

  Видове средства за самозащита. Как да се чувстваме най-сигурни?
  0 Видове средства за самозащита. Как да се чувстваме най-сигурни?

  Забързани в ежедневието, рядко си задаваме въпроса кога и как можем да се окажем в положение, при което безопасността ни да бъде застрашена.

  Приложение на шапката за лов
  0 Приложение на шапката за лов

  Разглеждайки от какви елементи се състои екипировката на ловеца, вероятно няма да обърнем толкова внимание на шапката. Или по-точно - ако направим списък с различните видове облекла и аксесоари, то това, което поставяме на главата, сигурно ще бъде в дъното. 

   

  Кобури за пистолет. На коя марка да се доверим?
  0 Кобури за пистолет. На коя марка да се доверим?

  Притежаването на огнестрелно оръжие е свързано с голяма отговорност и безусловно спазване на правилата за съхранение и пренасяне. Естествено, преди това трябва да си извадим разрешително за самия пистолет или пушка, но с него не се изчерпват нашите задължения.

  Къде се използват спортните пистолети и какво трябва да знаем за марката STI?
  0 Къде се използват спортните пистолети и какво трябва да знаем за марката STI?

  Част от човешката природа е стремежът непрекъснато да се опитваме да бъдем по-добри, да побеждаваме конкуренцията и да стъпим на върха. Това желание е било двигател на прогреса векове наред, а жаждата за състезателни зрелища превърна модерните професионални спортисти в култовите личности на нашето време.

  За какво се използват ловните камери? 3 предимства на камерите за лов
  0 За какво се използват ловните камери? 3 предимства на камерите за лов

  Има ли как да знаем какво се случва в гората и какво е поведението на дивеча, докато си седим удобно на дивана у дома? Това е напълно възможно и постижимо благодарение на модерните ловни камери.

  Боти за лов. Защо да се доверим на марката Beretta?
  0 Боти за лов. Защо да се доверим на марката Beretta?

  Какви обувки да изберем за лов? Всичко зависи от сезона и климатичните условия, които той обуславя. Намираме си здрави ботуши за зимата и качествени маратонки за по-топлите периоди на годината и готово. Звучи твърде опростено, но пък защо и трябва да бъде сложно? 

  Как да поддържаме своето оръжие? 4 идеи
  0 Как да поддържаме своето оръжие? 4 идеи

  Редовната и качествена поддръжка на огнестрелно оръжие е задължителна практика, независимо с каква цел го използваме. А колкото по-често се налага да стреляме с ловната пушка или със спортния пистолет, толкова повече време и внимание трябва да отделим при почистване и привеждане в оптимално добро състояние.

  Спортни полуавтомати Tactical. Какво трябва да знаем за тях?
  0 Спортни полуавтомати Tactical. Какво трябва да знаем за тях?

  Полуавтоматичните оръжия имат широко приложение, като се използват за лов, спорт и по други предназначения. Търсенето на прецизност и бързина е една от основните причини любителите на стрелбата да се насочват към подобни варианти. Когато говорим за спортни полуавтомати Tactical, можем да кажем, че намираме пресечната точка между изгодна цена и задоволително качество. Какво още трябва да знаем за тази марка? Нека да започнем с по-обща информация за този вид оръжия.

  Пробвайте Blaser R8 в калибър 8,5х55 Blaser преди да купите
  1 Пробвайте Blaser R8 в калибър 8,5х55 Blaser преди да купите

  Тествайте  Blaser R8 в калибър 8,5х55 Blaser. Регистрирайте закупеното оръжие или оптика за уделжена гаранция и участвайте в томбола с награди.

  Видове боеприпаси за лов
  0 Видове боеприпаси за лов

  Правилният подбор на боеприпаси за лов е един ключовите фактори за всеки, който упражнява това занимание. Качествената преценка е от голямо значение, както за успеваемостта при преследването на набелязания дивеч, така и за осигуряване във възможно най-голяма степен на сигурността на всички, които се намират в гората в дадения момент.