Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
    Filters
    Preferences
    Търси
    RSS

    Блог мнения от '2024' 'януари'

    Какво оръжие за лов да избера? На лов в България
    0 Какво оръжие за лов да избера? На лов в България

    Оръжието за лов е от изключителна важност за всеки ловец. Тъй като в днешно време съществуват оръжия не само от един вид, нито пък с еднаква ефективност, ловецът доста често си задава въпросът “Какво оръжие за лов за избера?” Разбира се, всеки опитен ловджия може да дава безброй съвети за това коя пушка или пистолет могат да бъдат използвани за различния дивеч.  Нека, обаче, да се запознаем сами по-подробно с видовете ловни оръжия и тяхното значение. 

    Какви са предимствата на качествената ловна екипировка?
    0 Какви са предимствата на качествената ловна екипировка?

    В днешно време ловът е хоби на много хора, които желаят да се свържат с природата и с хищната си човешка същност, както хората са правили преди хиляди години. За разлика от тогава, когато са ловували да оцеляват, сега това е любимо и полезно занимание и се извършва с помощта на подходяща ловна екипировка. Тя има множество предимства, които включват сливане с околната среда, ефективно отстрелване на улова, готовност за всякакви атмосферни условия, сигурно съхранение на оръжията и много други.

     

    На лов в България през зимните месеци. Какви са особеностите?
    1 На лов в България през зимните месеци. Какви са особеностите?

    Ловът на дребен и едър дивеч в България е хоби на голям брой хора. Страната ни е домакин и на ловци от много други държави, заради благоприятните условия за лов, които предоставя. Важно е да знаем какви са особеностите на лова в България, как се ловува през зимния сезон и с това какво казва календарът за ловуване. 

    Топ 7 на най-използваните мерни прибори в лова
    0 Топ 7 на най-използваните мерни прибори в лова

    Провеждането на успешна ловна експедиция изисква повече от редовни тренировки, добър инстинкт и остър поглед. В последните десетилетия, мерните прибори в лова се превърнаха в приоритет за редица ловци, тъй като осигуряват по-добра прецизност и ефективност.