• Оръжие +359 885 166 321 Облекло +359 885 711 677
Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси

  Нови модели супресори ERA Silencer

  От Recknagel предлагат два нови модела супресори SOB 2S и SOB 3D.

  Основната разлика между новият SOB 2S и предишния SOB2, е че ядрото и вътрешните прегради са изработени от закалена стомана. Това увеличава теглото на супресора с около 130 грама, но увеличава издръжливостта и живота на супресора. Всичко останало е както при SOB 2 - покрива 130 милиметра от цевта, дължината пред дулото е 105 милиметра и намалява нивото на звука с до 31 децибела.

  Era

  Моделът SOB 3D пък се отличава от другите модели със своята дължина от 165 милиметра за разлика от 235 милиметра при другите модели. SOB 3D намалява нивото на звука с до 31 децибела благодарение на стоманената мрежа около вътрешните прегради.

  Era

  Изработени от висок клас алуминиева сплав, която позволява ниско тегло и безпроблемно използване с магнум калибри.

  Снабдени с MIL-Spec (MIL-A-8625F Type III) противокорозионно покритие за по-дълъг живот. Over-Barrel дизайн, който покрива част от цевта и по този начин намалява общата дължина на оръжието.

  Новите модели също намаляват откатната енергия с до 20%, драстично намаляват и дулният пламък. Снабдени със сменяем бушинг за резбата, който позволява използването на супресора на цеви с различни резби

  Over-Barrel дизайна не позволява използването на супресорите на цеви с механични мерни прибори.ERA Silencer не са капсуловани, което позволява те да бъдат почиствани и по този начин да се удължи живота на супресора.

  Всички супресори можете да откриете ТУК