Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси

  Винаги може повече с Benelli

  Винаги може повече с Benelli

  Benelli ARGO-E се е доказала като една от най-надеждните ловни карабини.

  От Benelli обаче винаги се стремят да ни предоставят все повече и повече подобрения. За това моделът Endurance BE.S.T. е снабден с ексклузивното противокорозионно покритие на Benelli там където е нужно.

  Benelli

  BE.S.T. покритието гарантира максимална устойчивост на корозия и износване. Покритието е хибридна технология и има характеристики, подобни на тези на диаманта, що се отнася до твърдост и устойчивост. Газовото бутало е снабдено с покритието за повече надеждност и дълготрайност. За безупречно презареждане и работа е покрит и болта защото покритието намалява триенето. За по-добра защита от елементите с BE.S.T. са покрити също цевта и цевната кутия.

  Освен това от Benelli дават 25 години гаранция за всички части с BE.S.T. покритието.

  Benelli

  Endurance BE.S.T. работи с добре познатата и безотказна Argo E газова система на Benelli. Цевите са студено ковани, криогенно обработени и свободно плаващи. Карабината е снабдена с механични мерни прибори. Фиброоптичен мерник със зелени влакна изработен от полимер и мушка с червено фиброоптично влакно. Разбира се, на алуминиевата цевна кутия, може да се поставят релси и монтажи за бързомерец или оптика.

  Benelli

  Ергономичните приклад и полуложа за изработени от полимер с AirTouch текстури и обработка за сигурен хват и стабилно прикладване при неблагоприятни условия. Приклада е снабден с ComforTech системата на Benelli за намаляване на откатната енергия и повдигането на цевта при изстрел за по-бързо и лесно връщане към целта за последващ изстрел. Също така са налични Comfortech набузник и задтилък.

  Наличните модели можете да намерите ТУК

  Пълна информация за гаранцията от Benelli можете да намерите ТУК