• Оръжие +359 884 236 440 Облекло +359 885 711 677
Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси

  Lupo - Болтовата карабина от Benelli

  Lupo - Болтовата карабина от Benelli

  След като представиха първата си надцевка, 828U, дойде и момента от Benelli да представят и първата си болтова карабина -Lupo, вълк на италиански. Както 828U не е просто надцевка, така и Lupo не е просто болтова карабина. От Benelli винаги представят нещо по- различно. Lupo е с алуминиево шаси, като цевната кутия е разделена на 2 части долен рисивър част от шасито и горен рисивър от стомана, което предоставя добра издръжливост и ниско тегло. И прави Lupo единствената болтова карабина по рода си.

  Lupo 

  Затвора с 3 бойни упора е олекотен и с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T., което e с нисък коефициент на триене , със същото покритие е и горния рисивър. Това предоставя бърза, лесна и безотказна работа със затвора. Студено кована, свободно плаваща и криогенно обработена Benelli Crio цев. Снабдена с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T. и точност под 1 МОА с патрони от различни марки.

  Приклада и полуложата са изработени от полимер с AirTouch текстура за по- добър хват. Приклада е снабден с доказаната система за обиране на откатна енергия Progressive Comfort и Combtech набузник. В комбинация с Perfect Fitting системата и спейсъри за задтилъка ергономичния приглад позволява невероятна точнност и удобна работа изстрел след изстрел.

   

  Lupo

  Двуредовият полимерен пълнител се зарежда като едноредов, което в комбинация с уголемения отвор за изхвърляне на гилзи ни предоставя възможност безпроблемно да зареждаме карабината и отгоре. Пълнителя е 5 заряден за калибри .243 Win. , .270 Win. , .308 Win. , .30- 06, 6,5mm Creedmore и 4 заряден за .300 Win. Mag. Предпазителя е удобно и интуитивно разположен за удобна работа както с дясна така и с лява ръка. Едностъпков спусък с къс ход и възможност за настройка от 9.99N до 20N.

  Lupo

  Всички стоманени части на Benelli Lupo са с BE.S.T. покритието, което освен че предпазва стоманата от корозия и придава по- добър вид, прави и почистването по- лесно. Цевите са с дължина 560 мм. освен 6.5mm Creedmore и .300 Win. Mag. където дължината е 610 мм. Всички цеви са снабдени с резба за супресор или компенсатор М14x1. Цевната кутия е с Picatinny релси, които могат да се махат. Benelli Lupo е болтова карабина с иновативен дизайн и очевидният стил на Benelli, създадена за несравнима производителност и максимално удобство за ловеца. Benelli Lupo има 10 години гаранция, а частите с покритието BE.S.T. имат 25 години гаранция за самото покритие.