Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
    Filters
    Preferences
    Търси
    RSS

    Блог мнения от '2022' 'октомври'

    Стрелбищата в България и къде може да ги открием. 2 предложения
    0 Стрелбищата в България и къде може да ги открием. 2 предложения

    Стрелбата в свободно време е любимо занимание на хиляди хора в България в няколко различни направления. Хобито може да се практикува както на открито, така и в закрити пространства, като и в двата случая трябва да се спазват безусловно изискванията за безопасност. Това занимание в разнообразните си прояви може да послужи като подходящ отдушник на натрупаното напрежение и емоционално натоварване, като винаги трябва да имаме едно наум и да внимаваме.

     

    Мечове и саби. Оръжия с богати история и приложение
    0 Мечове и саби. Оръжия с богати история и приложение

    Ако не правите разлика между меч и сабя (в което по-скоро се съмняваме) или ако се чудите защо не сме пояснили какво отличава двата вида хладни оръжия (което би било напълно логично), то тук идва моментът да конкретизираме. Да започнем с това, че сабята е вид меч с конкретни характеристики.

    На лов в България. Бързомерците и тяхното приложение
    0 На лов в България. Бързомерците и тяхното приложение

    От какво имаме нужда, за да бъде ловът приятно занимание и за да можем да се похвалим с някакъв успех по време на неговото практикуване? Базовите условия са ясни - добра и надеждна екипировка, както и качествено и точно оръжие. Само че тази точност не е даденост, тя се постига, благодарение на уменията, които сме придобили при боравенето с пушката. Но дори и най-прецизните стрелци имат понякога нужда от допълнителни средства за прицелване, а тук на помощ идват различни оптични пособия като бързо...