Безплатна доставка за поръчки над 200лв.
Close
(0) продукта
Няма продукти в кошницата.
Каталог
  Filters
  Preferences
  Търси
  RSS

  Блог за лов и оръжия

  Топ 7 на най-използваните мерни прибори в лова
  0 Топ 7 на най-използваните мерни прибори в лова

  Провеждането на успешна ловна експедиция изисква повече от редовни тренировки, добър инстинкт и остър поглед. В последните десетилетия, мерните прибори в лова се превърнаха в приоритет за редица ловци, тъй като осигуряват по-добра прецизност и ефективност. 

  Какво да правим в оръжеен комплекс? Защо е подходящ за тийм билдинг
  0 Какво да правим в оръжеен комплекс? Защо е подходящ за тийм билдинг

  Впускането в уникално и вълнуващо преживяване за изграждане на екип често включва мислене извън традиционните рамки. Ако се чудите какъв вълнуващ тийм билдинг да измислите за следващото си пътуване с колеги, ние имаме вашия отговор.

   

  Какво ни предлага марката за лов Blaser?
  0 Какво ни предлага марката за лов Blaser?

  Марката Blaser е изключително популярна в света на лова и може да се похвали с богата история и разнообразна продуктова гама. От оръжия за лов до оптични прибори, аксесоари за лов и постващи комплекти, марката обслужва нуждите на редица ентусиасти, военни професионалисти и служителите на правоприлагащите органи.

  Какво можем да си закупим от ловен магазин?
  0 Какво можем да си закупим от ловен магазин?

  Ако сте нови в света на лова вероятно се чудите какво по напред да си закупите и откъде. Добрата новина е, че може да се снабдите с всичко необходимо в ловен магазин. В съвременния свят съществуват както физически, така и много онлайн магазини за лов.

   

  Марка за ловни оръжия Beretta. Защо да я изберем и кои са топ моделите?
  0 Марка за ловни оръжия Beretta. Защо да я изберем и кои са топ моделите?

  Искате да закупите ново ловно оръжие, но не знаете на коя марка да се доверите? Beretta, или още определяна като синоним на точност и майсторство, от векове се е доказала като една от най-надеждните марки сред ловците.

   

  Какви са плюсовете от курсовете за ловно оръжие?
  0 Какви са плюсовете от курсовете за ловно оръжие?

  Курсовете за ловно оръжие са предназначени да осигурят на начинаещите ловци и любителите на огнестрелни оръжия знанията, уменията и дисциплината, необходими за безопасно и отговорно боравене с огнестрелно оръжие. В тази статия ще се запознаем с различните елементи на курсовете за ловно оръжие, като разгледаме техните основни характеристики, структура, предимства и критерии за участие. Ще обсъдим също така безопасността, поддръжката на оръжието, законодателството, както и социалните и психологическите ползи, свързани с тези курсове.

  Кои са най-предпочитаните модели оръжия на марката Benelli?
  0 Кои са най-предпочитаните модели оръжия на марката Benelli?

  Ако обичате лова и се радвате на почивките в природата, то вероятно сте чували за марката Benelli. През последните няколко години италианската марка се наложи като водеща сред опитните ловци. Със своите разновидности от различни оръжия, днес Benelli е една от най-предпочитаните марки в световен мащаб. 

  Кои са основните предимства на стрелбата с пистолет в стрелбищата?
  0 Кои са основните предимства на стрелбата с пистолет в стрелбищата?

  Къде трябва да отидем, когато искаме да преминем курсове за боравенето с огнестрелно оръжие? Или в случай че усъвършенстването на точността с пистолет или пушка е хоби за нас? А ако имаме професионални амбиции или тренираме спортна стрелба, къде трябва да практикуваме? Отговорът на всички тези въпроси е един - на стрелбището.

  Най-добрите ловни принадлежности: Как да открием качествени ловни оръжия?
  0 Най-добрите ловни принадлежности: Как да открием качествени ловни оръжия?

  Ловното оборудване пряко кореспондира с предпоставките за успех и доброто преживяване по време на излет в гората. На първо място, естествено, е оръжието, като трябва да знаем някои важни аспекти, даващи ни обяснение защо неговото качество е от ключово значение. Можем да открием много варианти на пушки за лов, но това не означава, че всички са на ниво и са подходящи, особено ако за нас преследването на дивеч е истинска страст и постоянно хоби. 

  Топ 10 ловни принадлежности, които ще ви подготвят за успешен ловен сезон
  0 Топ 10 ловни принадлежности, които ще ви подготвят за успешен ловен сезон

  Преди старта на ловния сезон е от съществено значение да проверите с какво разполагате и да си набавите това, което ви липсва. Ако това не ви е първата година в „занаята”, то вероятно сте поне частично подготвени. А при положение че сега предстои да направите първите си стъпки в лова, то трябва знаете какво ще ви бъде необходимо.