guns.bg

Тиймбилдинг

Тиймбилдинг


  1/  

ВИП Оръжеен и Стрелбищен Комплекс Pro Hunter има удоволствието и привилегията да Ви предложи незабравимо преживяване.
Стрелба с най-модерните и популярни пистолети и револвери в света. Огромното разнообразие от оръжия включва пистолети като Desert Eagle, Glock 17, Sig Sauer 2022, CZ  Shadow, револвери като Smith & Wesson M500, Ruger GP 100 и много други.

Можете да получите снимка на Вашата стрелба в специална обложка на ВИП Оръжеен и Стрелбищен Комплекс Pro Hunter.

Стрелбището ни е най-модерното в България, със система прочистваща целия обем  въздух вътре на всеки две минути, отвеждайки барутните газове навън, за да бъде максимално безопасно за стрелящия. Разполага с четири коридора с произволно избираема дистанция на 7, 10, 15 и 25 метра. Високо квалифициран персонал от инструктори е винаги на разположение, за провеждане на професионален инструктаж и съблюдаване спазването на мерките за безопасност.

Кафе-ресторант с над 50 места и градина, предлага на достъпни цени вкусни ястия, безалкохолни и алкохолни напитки, на които можете да се насладите след стрелбата. Специално за Вас сме изготвили примерни менюта, от които можете да изберете.
Охраняем паркинг, с 30 парко- места и двучасов безплатен престой, където можете да паркирате колата си.

Пълният пакет е на стойност 40.00 лева на човек и включва:

1)      Ваучер за стрелбището на стойност 20 лева. Можете сами да изберете с кои оръжия и по колко патрона да изстреляте.

2)      Избрано от Вас меню за ресторанта.

3)      Снимка за спомен на Вашата стрелба в специална обложка на ВИП Оръжеен и Стрелбищен Комплекс Pro Hunter, която можете да получите веднага след  стрелбата, на стойност 5.00 лева.

Допълнителни условия:

1)      Минималната бройка на група е 10 човека.

2)      Всички цени са в български лева с включено ДДС. По желание на клиента, можем да издадем фактура.

3)      Записванията, трябва да стават поне седмица предварително, за да можем да Ви организираме и подготвим незабравимо преживяване.

4)      Всичко подлежи на коментар - ако имате запитване за индивидуална оферта на различна цена или при различни условия, моля не се колебайте да се свържете с нас.

За допълнителни  въпроси  и резервации:

Стоян Пальов,
Телефон 0884 24 45 15
e-mail: stoyan@beretaguns.com

адрес: ВИП Оръжеен и Стрелбищен Комплекс Pro Hunter
София, бул. Г.М. Димитров 51

Изпрати на приятел