guns.bg

Съвети

Малко повече за технологиите на Gamo

  1/  

Създадена в Барселона през 1955 г. Gamo се е утвърдила като един от лидерите в света на въздушните оръжия, мунициите и аксесоарите за тях. Това е така защото испанският производител не само държи и подобрява качеството на продуктите си, а и постоянно прави нововъведения в технологиите които използва.

IGT Mach 1 - Пневматичен цилиндър с диаметър 33 милиметра, който заменя пружината. Газовото бутало подобрява точността защото предоставя консистентна мощност, намалява интервала между натискането на спусъка и изстрела, значително намялява вибрациите в сравнение с пружина и улеснява зареждането. Поради увеличения обем предоставя и по- високи скорости от системата IGT.

 

IGT - Газово бутало заместващо пружината, което повишава скоростта, намалява интервала между натискането на спусъка и изстрела, понижава вибрациите, улеснява зареждането, и дава постоянна начална скорост.

CAT Trigger - Прецизен двустепенен спусък позволяващ степените да се настройват отделно една от друга, което ви дава възможност да настройвате хода на спусъка без проблеми.

SAT Trigger - Регулируем двустепенен спусък без автоматичен предпазител, което намалява възможността от повреда.

RRR - Планка намаляваща вибрациите предадени на оптиката при изстрел с помощта на 2 полимерни амортисьора. Поставя се върхо лястовичата опашка и се завинтва на мястото на стопера и върху нея се поставят монтажите за оптика.

Уголемен цилиндър с диаметър 33 милиметра комбиниран с по- голяма пружина, по този начин се измества по- голямо количество въздух, което позволява повече мощност и по- добра скорост.

 

Whisper - Звуков модератор използващ 5 камери, които задържат част от компресирания въздух и намаляват шума с 52%, в сравнение със стандартна цев.

Bull Whisper - Интегриран в цевта звуков модератор, който задържа част от въздуха и намалява шума.

Whisper Fusion - Звуков модератор, който съчетава технологиите Whisper и Bull Whisper.

SWA - Задтилък абсорбиращ откатната енергия с до 74% с помощта на 3 силиконови втулки, които позволяват на стрелеца да регулира задтилъка според своите предпочитания.

 

Назад
< >
54.50 лв 57.00 лв Виж още
0.98 лв 1.17 лв Виж още
725.00 лв 850.00 лв Виж още
366.00 лв 725.00 лв Виж още
1799.00 лв 2025.00 лв Виж още
2975.00 лв 3345.00 лв Виж още
94.00 лв 107.00 лв Виж още
1.55 лв 1.96 лв Виж още

Изпрати на приятел