guns.bg

Съвети

Малко повече за технологиите на Gamo

  1/  

Създадена в Барселона през 1955 г. Gamo се е утвърдила като един от лидерите в света на въздушните оръжия, мунициите и аксесоарите за тях. Това е така защото испанският производител не само държи и подобрява качеството на продуктите си, а и постоянно прави нововъведения в технологиите които използва.

IGT Mach 1 - Пневматичен цилиндър с диаметър 33 милиметра, който заменя пружината. Газовото бутало подобрява точността защото предоставя консистентна мощност, намалява интервала между натискането на спусъка и изстрела, значително намялява вибрациите в сравнение с пружина и улеснява зареждането. Поради увеличения обем предоставя и по- високи скорости от системата IGT.

 

IGT - Газово бутало заместващо пружината, което повишава скоростта, намалява интервала между натискането на спусъка и изстрела, понижава вибрациите, улеснява зареждането, и дава постоянна начална скорост.

CAT Trigger - Прецизен двустепенен спусък позволяващ степените да се настройват отделно една от друга, което ви дава възможност да настройвате хода на спусъка без проблеми.

SAT Trigger - Регулируем двустепенен спусък без автоматичен предпазител, което намалява възможността от повреда.

RRR - Планка намаляваща вибрациите предадени на оптиката при изстрел с помощта на 2 полимерни амортисьора. Поставя се върхо лястовичата опашка и се завинтва на мястото на стопера и върху нея се поставят монтажите за оптика.

Уголемен цилиндър с диаметър 33 милиметра комбиниран с по- голяма пружина, по този начин се измества по- голямо количество въздух, което позволява повече мощност и по- добра скорост.

 

Whisper - Звуков модератор използващ 5 камери, които задържат част от компресирания въздух и намаляват шума с 52%, в сравнение със стандартна цев.

Bull Whisper - Интегриран в цевта звуков модератор, който задържа част от въздуха и намалява шума.

Whisper Fusion - Звуков модератор, който съчетава технологиите Whisper и Bull Whisper.

SWA - Задтилък абсорбиращ откатната енергия с до 74% с помощта на 3 силиконови втулки, които позволяват на стрелеца да регулира задтилъка според своите предпочитания.

 

Назад
< >

Изпрати на приятел