guns.bg

Тиймбилдинг

Динамична стрелба за начинаещи


  1/  

IPSC е международен спорт базиран на практическата стрелба. Първоначално практикуван предимно от полицаи и военни, бързо печели популярност и сред цивилното население. Скорост и точност са двата основни фактора, необходими за ПОБЕДА.СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС, ВИП ОРЪЖЕЙНИ И СТРЕЛБИЩНИ КОМПЛЕКСИ PRO HUNTER, ПРЕДЛАГА ОРГАНИЗАЦИЯ НА TEAM BUILDING СЪС СЪСТЕЗАТЕЛЕН ХАРАКТЕР.

ВИЕ И ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ МОЖЕТЕ ДА ПРЕМЕРИТЕ СИЛИ И ДА ОТКРИЕТЕ НАЙ-ТОЧНИЯ И БЪРЗ СТРЕЛЕЦ ИЗМЕЖДУ ВАС.

Съвременно стрелбище със система за прочистване на целия обем въздух вътре на всеки две минути, оборудване използвано в състезания, професионален инструктор разположение за провеждането на инструктаж и съблюдаване на мерките за безопасност са само част от нещата подготвени за да гарантират Вашето приятно прекарване.

Предлагаме огромен асортимент от оръжия, измежду които и световно известни пистолети като Sig  Sauer 2022, Heckler & Koch P30 и Walther PPQ. Можете сами да изберете оръжието, с което да смажете конкуренцията.

Кафе ресторант с градина, предлагащ вкусни ястия, безалкохолни и алкохолни напитки, където можете да отпразнувате победата.


Охраняем паркинг, с 30 парко-места и двучасов безплатен престой, където можете да паркирате колата си.

Цената на пакета е 60.00 лева  на човек и включва боеприпаси, оръжие, наем на стрелбището за целия период на посещението и индивидуална работа с инструктор.

Допълнителни условия:

1)      Минималната бройка на група е 10 човека.

2)      Всички цени са в български лева с включено ДДС. По желание на клиента, можем да издадем фактура.

3)      Записванията, трябва да стават поне седмица предварително, за да можем да Ви организираме и подготвим незабравимо преживяване.

4)      Могат да участват само лица имащи навършени 18 години.
Всичко подлежи на коментар - ако имате запитване за индивидуална оферта на различна цена или при различни условия, моля не се колебайте да се свържете.

За допълнителни  въпроси  и резервации:

Стоян Пальов,
Телефон 0884 24 45 15
e-mail: stoyan@beretaguns.com

адрес: ВИП Оръжеен и Стрелбищен Комплекс Pro Hunter
София, бул. Г.М. Димитров 51

Изпрати на приятел